logo

 

Informatie

Hooked on Solutions

Jim van den Haak

Nieuwe Langendijk 1C
2611 VG Delft
Tel: 06- 48 58 10 78
Mail: Jim@hookedonsolutions.nl

De Cloud

Toegang tot uw bestanden waar u maar wilt.
Check Your City Wireless Hooked on Solutions Card
cloud diensten
Image

De cloud is bijna niet meer weg te denken uit onze huidige manier van werken en leven. Het kunnen contacten zijn in uw telefoon, een foto die u net gemaakt heeft of het spelletje waar u all een tijdje niet verder mee kunt.

Alle gegevens worden tegenwoordig opgeslagen op een andere locatie dan die van u. Dit is “de Cloud”. Een veilige manier van opslaan zonder dat u daar zelf apparatuur voor hoeft aan te schaffen.

Er zijn 2 soorten Cloud solutions

Lokale solution

De lokale solution creeert een Cloud binnen uw eigen netwerk. Uw bestanden worden opgeslagen op harde schijven binnen uw eigen bedrijf en u heeft volledige controle over deze bestanden. Het vergt nogal wat kennis om dit te realiseren aangezien u natuurlijk wel wilt dat de bestanden veilig zijn en niet kunnen worden bekeken of bewerkt door iemand die daar geen toegang voor heeft.

Hooked on Solutions heeft deze kennis in huis en kan garanderen dat uw toegang veilig en betrouwbaar is. U hoeft zich geen zorgen te maken over kwaadwillenden, maar u kunt wel overal ter wereld uw bestanden raadplegen.

Een andere Solution om wel alle data in eigen beheer te hebben, maar geen kosten te maken op hardware is het huren van ruimte op een externe server.

Bestanden in eigen beheer

Werken waar u maar wilt

Systeembeheer op afroep

Hoge kosten voor aanschaf hardware

Niet altijd perfect te beveiligen

Gevoelig voor storingen.

Externe solutions

De externe solution is een betrouwbare en goedkopere oplossing voor al uw cloud wensen. Extern wil zeggen “Niet binnen uw bedrijf”. U maakt gebruik van services die anderen bieden.

Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld Google Apps for Work of Microsoft office 356. Zelf ben ik Hooked on Google, want Google’s services zitten dieper geworteld in allerlei applicaties waardoor werken en bewerken van diverse bestanden eenvoudiger wordt. U hoeft dus geen software te ontwikkelen of te kopen om uw bestanden in elke gewenste app te gebruiken.

Mocht u zelf nou Hooked on Microsoft office zijn, geen enkel probleem. Ook Microsoft bied een cloud oplossing. Een combinatie van de 2, Google Drive en Microsoft office is ook geeen enkel probleem.

Uw bestanden staan veilig op de servers van een externe partij. Zij zorgen voor de veiligheid en backups waardoor uw bestanden altijd over te raadplegen zijn. Hier zit meestal we een abonnement aan vast, maar we praten niet over hoge bedragen.

Bestanden veilig op een externe server

Goede integratie met diverse applicaties

Altijd goede backups

U weet niet altijd wat er met uw bestanden gebeurt.