logo

 

Informatie

Hooked on Solutions

Jim van den Haak

Nieuwe Langendijk 1C
2611 VG Delft
Tel: 06- 48 58 10 78
Mail: Jim@hookedonsolutions.nl

Gsuite, samenwerken in de cloud.

Gsuite, samenwerken in de cloud.

Gsuite is de combinatie van Apps die samenwerking binnen een bedrijf vereenvoudigd, versnelt en beveiligt.

Productiviteit is de orde van dag. Multinationals besteden miljarden om productiviteit te verhogen en zetten hun eerste stappen om samenwerking in de cloud te implementeren. Gelukkig is deze stap voor iedereen te maken. Denk niet dat deze stap uw faillisement zal worden.

Gsuite is netjes geprijst (vanaf €4,- per gebruiker per maand) voor wat het u op kan leveren.

 

Laatst was ik bij een klant die zijn medewerkers liet samenwerken op wel een hele onorthodoxe manier. Op kantoor hing een enorm white board gevuld met Post-it notes. Iedereen kon zijn bewerking daaraan toevoegen. Handig, niet echt. Post-its raakten kwijt, werden verwijderd en de tekst was soms onleesbaar. Opnieuw beginnen was dan ook regelmatig onvermijdelijk.

 

Na een aantal gesprekken en demonstraties waarin de voordelen besproken werden is deze klant nu een trotse Gsuite gebruiker.

 

 

 

De overstap was vrij eenvoudig.

 

Na een aantal processen binnen zijn omgeving geanalyseerd te hebben en te automatiseren kan deze klant zijn bedrijfsvoering overal ter wereld in de gaten houden. Zijn team aansturen, documenten maken / delen en hij weet zeker dat zijn data binnen zijn bedrijf blijft. Heeft u wel eens goed gekeken wat voor data uit uw bedrijf kan lekker?

 

Hooked on Solutions is gecontracteerd als administrator van zijn Gsuite omgeving en domein. Een IT afdeling heeft hij niet meer nodig.

Beheer doen wij vanuit onze eigen omgeving.

Een Hangouts gesprek, zeg video bellen, met medewerkers helpt ons het beheer in te vullen.

Chromebook is de nieuwe hardware voor zijn medewerkers (Deze kosten trouwens de helft van een normale laptop).

Bring your own (BYOD) device geïmplementeerd zodat hardware kosten nog verder gedaald zijn. Deze klant is tevreden.

 

Dus, Gsuite is niet alleen de perfecte samenwerkingssoftware voor elke bedrijf, het zorgt ook voor een verlaging van de ICT investering, personeelskosten en de vele stress momenten.

 

Maar hoe tevreden bent u over uw ICT beheer? Ook al wilt u niet overstappen naar de cloud, dan kan Hooked on Solutions u nog steeds helpen.

 

Wilt u wel dezelfde stappen zetten om in de cloud te werken? Trek de stoute schoenen aan kijk op de contact pagina hoe u Hooked on Solutions het snelst kunt bereiken. Ik sta te popelen om ook u met Gsuite te laten werken.